«
»

Zwemmen 006

Geplaatst op donderdag 24 mei 2012 | 2 Reacties

Deze week de eerste keer dat ik twee keer kan gaan zwemmen in een week… dus daar ook gebruik van gemaakt, het was wat later en was ook al even niet geweest op een donderdag… maar blijkt dat ze op donderdagochtend langs de rand van het bad 8 fitness toestellen ophangen, waar je tot nu toe gratis gebruik van mag maken… dus ben ik deze apparaten maar even uit gaan testen, nadat ik mijn uur zwemmen volgemaakt had…

1 uur zwemmen – 84 banen – 2,1 km
15 min aqua fitness 

Reacties

2 Reacties to “Zwemmen 006”

 1. Caroline
  mei 29th, 2012 @ 22:12

  Heerlijk dat zwemmen!
  Hoe bevielen de apparaten??

 2. Aline
  mei 30th, 2012 @ 14:34

  @Caroline, een paar vond ik wel erg leuk, een aantal anderen vond ik niet zo handig, had niet het idee dat het iets deed… maar dat komen door de combinatie met het water…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.