«
»

Nieuwe badpakken

Geplaatst op zaterdag 19 mei 2012 | Geen reacties


Met al het zwemmen kon het niet uitblijven… had van de week een zwempak aan dat ik voor het laatst aangehad heb toen ik een jaar of zestien was… en op zich zat het wel lekker, maar klopte het niet helemaal toen ik het water lag… tot nu toe heb ik steeds eenmaal per week gezwommen… maar wil dat opschroeven naar twee a drie keer… dus twee nieuwe badpakken leken me wel wat… woensdag kocht ik de eerste, en helaas bleek dat de enige te zijn in mijn maat die ze hadden… maar er werd gelijk gebeld voor me, en vanmiddag kreeg ik seintje dat ik de tweede op kon halen… kortom voortaan kan ik er helemaal tegenaan… en voorlopig kan ik dus goed uit de voeten…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.