«
»

Nagels 001

Geplaatst op zondag 13 mei 2012 | 2 Reacties

Al tijden wil ik mooie nagels… en de nagelstudio’s schieten als paddenstoelen uit de grond… en vaak sta uk voor zo’n etalage te kijken… tijdens de vakantie een paar van die doe het zelf pakketjes gekocht… en zo ging vanmorgen aan de slag… heel dom natuurlijk, want ik ben dit dus echt niet gewend… heb bijna de hele middag niet kunnen doen (nu geeft het niet want we hadden toch een lui dagje)… maar ja tegen de tijd dat we moesten avondeten, had ik de nagels van mijn duimen er al af… gelukkig weet ik nu wel, dat ik ze voortaan iets korter wil… en post bezorgen en sorteren, lijkt me geen goed plan… dus als ik weer ga plakken, dan is het omdat ik een avondje ga stappen of zo…

Reacties

2 Reacties to “Nagels 001”

 1. minoesjka
  mei 20th, 2012 @ 17:34

  Tja ik vind het altijd wel mooi staan, maar het is niets voor mij!
  Gewoon omdat ik dan zeker mijn huid kapot zal krabben (heb eczeem)

 2. Aline
  mei 22nd, 2012 @ 19:32

  @Minoesjka ik heb er in ieder geval veel van geleerd, volgende keer een stuk korter… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.