«
»

Fotoclub FWG Den Helder 85

Geplaatst op dinsdag 29 mei 2012 | Geen reacties

Deze avonden zouden we de resultaten avond hebben, maar die was naar vorige week verschoven… dus hadden we vanavond een portfolio bespreking… waarbij drie personen een heel stel digitale foto’s hadden meegenomen… en ons zo een kijkje in hun fotowerk hebben gegeven… altijd leuk om te zien hoe mensen begonnen zijn, en waar ze nu zoal mee bezig zijn… na de pauze hadden we nog een persoon, en deze had allemaal foto’s in passe-partout bij zich, en wist daar een leuk praatje bij te houden…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy