«
»

Fotoclub FWG Den Helder 84

Geplaatst op dinsdag 22 mei 2012 | Geen reacties

Vanavond weer eens tijd voor een avondje fotoclub, nu bleek het programma voor vanavond veranderd te zijn… in plaats van een doe avond, werd het een resultaten avond, dat wil zeggen… laten zien wat je gedaan hebt op de avonden dat we met zijn allen bezig waren, maar je mag ook de foto’s van de uitjes die we met zijn allen gemaakt hebben laten zien… ik had wat foto’s mee willen brengen, maar aangezien ik vandaag in een andere wijk ingevallen heb… had ik niet meer de tijd om mijn foto’s even op het goede formaat om te zetten… dus bleef het vanavond bij het kijken naar de foto’s van zes anderen die wel de moeite hadden genomen om iets mee te nemen… vlak na de pauze ben ik naar huis gegaan, aangezien we eigenlijk al klaar waren… dus een keer een vroege avond voor me…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy