«
»

Fotoclub FWG Den Helder 83

Geplaatst op dinsdag 1 mei 2012 | Geen reacties

Vanavond was het weer tijd voor de foto van de maand, dit maal via de digitale weg… kortom vanmiddag nog even snel een foto uitgekozen om mee te doen met deze wedstrijd… en vanavond bleek dat zestien anderen dat ook gedaan hadden… dus ging ik de strijd met ze aan, er was een flink gevarieerd aanbod, en dat maakte dat de stemmen dit keer aardig verdeeld waren… helaas maar één stem opgehaald… nadien zijn alle foto’s besproken, en kon uit het geroezemoes halen dat ze mijn foto wel mooi vonden… al het commentaar was positief, standpunt was goed gekozen, een mooie invoerende lijn… kijkt prettig weg, mooi kleuren, uitsnede was mooi… maar helaas tussen alle andere foto’s hield het geen stand, niet apart genoeg… na de pauze waren er nog een paar foto’s in passe-partout om te bespreken… en daarmee was de avond om, volgende week is er een doe avond, helaas ben ik dan op vakantie…

© foto Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.