«
»

Zumba 003

Geplaatst op donderdag 12 april 2012 | 2 Reacties

Vanavond nog even terug gegaan naar de sportschool, het was namelijk weer tijd voor Zumba… moet zeggen dat ik het in het begin even moeilijk had… nou ja mijn knieën hadden het even zwaar… maar na een paar minuten is het goed gekomen… heerlijk gedanst en me voor de tweede keer vandaag in het zweet gewerkt… nadien thuis nog even gewerkt, want er moest nog wel post gesorteerd worden… en dat viel toch wel even tegen… maar goed ben erg benieuwd naar wat de weegschaal morgen aan gaat geven…

Reacties

2 Reacties to “Zumba 003”

  1. Wendy
    april 14th, 2012 @ 21:00

    Lekker bezig! Smile

  2. Aline
    april 14th, 2012 @ 23:15

    @wendy inderdaad, heerlijk even bewegen op muziek…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.