«
»

Zumba 002

Geplaatst op donderdag 5 april 2012 | Geen reacties

Vanavond toch maar even naar Zumba gegaan, had er echt zin in… en aangezien er afgelopen maandag een nieuw programma is gemaakt… kregen we dit keer een aantal andere nummers, en andere dansen… één van de nieuwe dansen is de Bachata (kan niet beter dat is mijn favoriete dans)… en we hebben gedanst op één van mijn favoriete Salsa nummers… dus je kan wel nagaan dat ik genoten heb… was na een uur dansen dan ook echt helemaal op… Joshua laat ons echt helemaal kapot gaan, en daar komen we natuurlijk voor… na afloop nog even in de sauna gezeten, die bij de douches zijn… heb vanmiddag trouwens mijn pasje gehad voor de grote sauna… dus daar gaan we van de week ook even een kijkje nemen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.