«
»

Sportschool 009

Geplaatst op woensdag 4 april 2012 | Geen reacties

Vanmorgen om 10.00 uur al in de sportschool, en flink aan de slag, want om 11.00 zou ik mijn eerste persoonlijke trainingsschema krijgen… en eigenlijk is die bijna hetzelfde als was ik de afgelopen paar dagen al doe… 20 min ligt fiets, dan ongeveer een uur krachttraining, er zijn nog twee nieuwe oefeningen op één apparaat bij gekomen… en afsluiten met twee maal een kwartier cardio… de crosstrainer, en een apparaat naar keuze… daarnaast drie groepslessen, waaronder Zumba en Sh’bam en de andere zal wellicht Xco of Spinning gaan worden…

Mijn schema vandaag:
15 minuten fietsen (ligfiets) – 7,7 km – 114 kcal
45 minuten krachttraining – verschillende apparaten
10 minuten krachttraining – 2 nieuwe oefeningen

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.