«
»

Sportschool 008

Geplaatst op dinsdag 3 april 2012 | Geen reacties

Eén van de laatste keren dat ik zelf mijn schema bepaal, want morgenochtend wordt er een persoonlijk schema samengesteld, voor de komende acht weken… en ik heb al begrepen dat ik er nog wat andere apparaten bij ga krijgen… kortom ben benieuwd naar het schema…

Mijn schema vandaag:
20 minuten fietsen (ligfiets) – 10,6 km – 133 kcal
45 minuten krachttraining – verschillende apparaten
15 minuten cross trainer – 1,74 km – 182 kcal
15 minuten roeien (aqua) –  3,310 km – 172 kcal

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy