«
»

Sportschool 007

Geplaatst op maandag 2 april 2012 | 2 Reacties

Het weekend zit er weer dus zijn we vanmiddag nadat het huishouden gedaan was weer even naar de sportschool gegaan… aangezien Erika mij van de week een interessante vraag stelde, waarom ook nog krachttraining ben ik dat gaan opzoeken op het internet en kwam op een sportforum terecht… waar mij duidelijk werd dat ik beter een klein beetje warming up kan doen, dan krachttraining en daarna pas cardio…

Mijn schema vandaag:
20 minuten fietsen (ligfiets) – 10,6 km – 147 kcal
45 minuten krachttraining – verschillende apparaten
15 minuten cross trainer – 1,78 km – 191 kcal
15 minuten schaatsen –  4,65 km – 110 kcal

Reacties

2 Reacties to “Sportschool 007”

 1. Deborah
  april 3rd, 2012 @ 10:18

  Het schaatsen lijkt mij het leukste om te doen Smile
  Wij hebben sinds dit weekend een roeimachine in huis staan. (een paar jaar geleden deed ik dit iedere dag om bij mijn paard te kunnen komen die op een eiland stond, maar sinds ik verhuisd ben naar een normaal stukje land is het roeien er niet meer bij) Ik hoop zo mijn schouder- en buikspieren weer een beetje op te kunnen krikken.

 2. Aline
  april 4th, 2012 @ 00:56

  @Deborah het is helaas meer sprinten, dan lekker lange slagen maken, en dus heel uitputtend, maar ja het is wel heel goed voor de billen… succes met het roeien… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.