«
»

Salsadansen bij Jansen 001

Geplaatst op zaterdag 28 april 2012 | Geen reacties

En zo zit je thuis op de bank, te kijken naar foto’s op facebook, van een salsaparty eerder deze maand… en even later wordt er aan je gevraagd of je ook komt dansen bij DJB… nu moest ik eerst even nadenken, maar kwartje viel al snel, Dansen bij Jansen… even overleg gepleegd, en laten weten aan Sharon dat ik er aan kwam… uiteraard wel eerste even andere kleding en schoenen aan… daarna op de fiets, ben er met vijf minuten… laatste keer dat ik hier was, waren er niet veel mensen… en helaas het had vanavond ook wel iets drukker gemogen… en nog jammerder de andere dansschool in de stad, had ook een feest… en daar bleek iedereen opeens heen te gaan… dus om 0.15 uur waren we met zijn vieren over, en dan tel ik de barman en dj mee… nog wel even zitten kletsen, en vervolgens naar huis gegaan… helaas maar drie keer op de dansvloer gestaan… dus niet veel dansen, maar was wel heel gezellig…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.