«
»

Roos en Paul II

Geplaatst op dinsdag 24 april 2012 | Geen reacties

“Snappen doe ik het allang niet meer”, was het antwoord van Paul. “Het is vandaag toch vrijdag Roos?” Roos moest zelf even nadenken, “Nee schat, het is vandaag donderdag”. Paul begreep nu gelijk hoe de vork in de steel zat, en dat hij zojuist een verkeerd antwoord had gegeven. “Dan rij ik vandaag, het was een vergissing, dacht echt dat we vandaag al vrijdag waren”, zei Paul. Roos moest glimlachen, dat gevoel herkende ze, ze vergat zelf ook wel eens op welke dag ze leefde. Blij dat ze niet hoefde te vechten tussen haar moeder en zijn vrienden. Even later zaten ze in de auto op weg naar haar ouderlijke huis.

(wordt vervolgd)

© Aline

Geschreven voor Dinszin, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.