«
»

Rijbewijs verlengt

Geplaatst op woensdag 25 april 2012 | Geen reacties

Vorige week was ik even naar het gemeentehuis… ik had namelijk een paar maanden geleden een brief gekregen van de RDW (Rijks Dienst Wegverkeer)… dat op zes mei, mijn rijbewijs zou verlopen, en dat is niet echt handig, want dat is midden in onze vakantie… dus leek het me handiger om dit dan maar ergens in april te gaan doen… twee dagen later kreeg ik al een sms-bericht dat het rijbewijs klaar lag om opgehaald te worden… echter op de één of de andere manier, was er elke dag wel iets, waardoor het er nog niet van gekomen was, dus vanmiddag maar even samen met de auto er heen… en toen schrokken we, woensdagmiddag blijkt niet de handigste dag… het was er namelijk vol, maar toch stapte ik op de machine af, en gaf aan waar we voor kwamen… en warempel we waren binnen een minuut aan de beurt… het ophalen van een document is een kleine handeling, en had kennelijk voorrang… dus we stonden zo weer buiten… en voorlopig kan ik er weer 10 jaar tegen aan, met het voor mij nieuwe formaat rijbewijs…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.