«
»

Phot 007

Geplaatst op dinsdag 10 april 2012 | 2 Reacties

Ze zijn er weer die mooie rode lekkere vruchten.

We zijn er dit jaar een keer vroeg bij, we hebben al heerlijk zitten smullen van Hollandse aardbeien… deze zijn vind ik persoonlijk het lekkerste, en het mooiste van kleur… dus liet ik me verleiden om deze prachtige exemplaren om te dopen tot fotomodellen… zodat ik ze voor de Phot van vandaag kan gebruiken… en ze zien er niet alleen smakelijk uit, ze smaakten prima…

© foto Aline

Wil je meer foto’s zien, kijk dan hier daar staan de bijdragen van deze week

Reacties

2 Reacties to “Phot 007”

  1. mennoG
    april 10th, 2012 @ 23:43

    Lekker EN fotogeniek

  2. Aline
    april 10th, 2012 @ 23:48

    @MennoG inderdaad beide, prachtige modellen kwam ik achter…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.