«
»

Instagram 003

Geplaatst op zaterdag 21 april 2012 | 2 Reacties

Iets minder foto’s dan vorige week, maar KPN heeft dan ook een internet storing gehad… wat erg irritant is op het moment dat je een foto gemaakt hebt… en er dan niets mee kan doen, dus had nog wel een paar foto’s meer maar die zijn niet gebruikt… de sportschool is erg populair om te fotograferen… en tevens de dingen die ik aan het doen ben… kortom ik gebruik Instagram, daar waar een ander twitter voor zou gebruiken…

© foto’s  Aline 

Reacties

2 Reacties to “Instagram 003”

 1. Di Mario
  april 21st, 2012 @ 23:21

  Fristi, dat is lang geleden dat ik dat gedronken heb.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Aline
  april 21st, 2012 @ 23:31

  @Di Mario ik drink geen koffie, en één keer thee per dag vind ik al meer als genoeg, dus tja dan doe je wel eens gek… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.