«
»

Instagram 002

Geplaatst op zaterdag 14 april 2012 | 2 Reacties

Deze week gewoon doorgegaan, met regelmatig mijn telefoon als camera te gebruiken… en mijn dagelijkse beslommeringen te delen met een groep andere enthousiaste verslaafden… want ik geloof dat we dat wel zijn, elke dag kijk je een paar keer naar de mooie foto’s die anderen maken… en zelf schiet ik vele plaatjes van alles wat ik zoal meemaak… dat is regelmatig een foto van de sportschool, of van de katten, maar dit maal ook veel natuur foto’s…

© foto’s  Aline 

Reacties

2 Reacties to “Instagram 002”

 1. Di Mario
  april 15th, 2012 @ 20:19

  Lekker afwisselend, alleen jammer dat je ze niet groter kan bekijken.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Aline
  april 15th, 2012 @ 20:36

  @Di Mario, ze zijn via mijn facebook en twitter wel groter te bekijken… en anders via Instagram zelf (mijn profiel naam is Alineblogt)… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.