«
»

Geen Photo Monday meer

Geplaatst op maandag 16 april 2012 | Geen reacties

Bij deze zojuist besloten dat het animo voor de Photo Monday op dit moment zeer laag is, daarnaast heb ik zelf door het sporten, een keuze moeten maken… voorlopig hou ik het bij twee schrijf opdrachten… en zal de Photo Monday voorlopig de ijskast in gaan… wellicht dat deze er van de winter weer uitkomt… of al in de herfst, maar voor nu hebben vier personen aangegeven, er op dit moment door omstandigheden geen tijd voor te hebben, dus om dan alleen opdrachten op te geven, zou niet handig zijn…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy