«
»

Fotoclub FWG Den Helder 82

Geplaatst op dinsdag 17 april 2012 | Geen reacties

Vanavond was het de avond van de AV groep, zij lieten aan ons hun werk zien… en dat was heel wat, voor de pauze 10 series en een viertal korte van een minuut… en na de pauze deden ze vijf korte van een minuut en nog eens 10 series… een prachtig gevulde avond, met heel veel foto’s en muziek, en hele uiteenlopende series… kortom een avond vanwaar ik erg van genoten heb…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy