«
»

De blind date X

Geplaatst op dinsdag 10 april 2012 | 6 Reacties

Hier kan ik echt niets mee, dacht Dana. Hoe leuk en lief ze Erik ook vond, haar leven zou nimmer meer het zelfde zijn als ze op zijn avances in zou gaan. “Erik, het spijt me het zal slechts bij deze ene date blijven”. “Ik heb geen behoefte om mijn leven te delen met al jouw onderdanen”. Erik keek haar geschrokken aan, dit had hij niet zien aankomen. Ze hadden een super leuke avond, en hij genoot zo van het gezelschap van deze vrouw. “Dana ik kan het je niet kwalijk nemen, al moet ik eerlijk toegeven dat ik jammer vind”. “Na het toetje zal ik me uit de voeten maken, en zal ik geen contact meer met je opnemen”. Opgelucht haalde Dana adem, deze mooie date zou met een paar minuten over zijn, en dan zou ze een pracht verhaal hebben voor later.

© Aline

Geschreven voor Dinszin, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

6 Reacties to “De blind date X”

 1. Di Mario
  april 11th, 2012 @ 07:50

  En die lees ik dan weer hier… Wink

  Love As Always
  Di Mario

 2. Marja
  april 11th, 2012 @ 09:17

  En dat was het einde van een prinselijke date.
  Er staat 2x kan in de zin. Ik zal het maar veranderen, goed?

 3. Aline
  april 11th, 2012 @ 22:28

  @Di Mario wie weet… misschien komen ze elkaar nog eens tegen… Wink

 4. Aline
  april 11th, 2012 @ 22:29

  @Marja je hebt inderdaad gelijk moet één maal kan zijn…

 5. Ivanka
  april 25th, 2012 @ 11:29

  Best logisch,
  maar tóch jammer!

 6. Aline
  april 25th, 2012 @ 21:50

  @Ivanka ik weet zelf niet wat ik zou doen als ik die keuze had… maar alles delen met iedereen, geen prive momenten… lijkt mij geen pretje…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.