«
»

Dakkapel 002

Geplaatst op vrijdag 27 april 2012 | Geen reacties

Op 6 april liet ik weten dat de schilder niet verder kon… en heeft toen zijn vriend ingeschakeld omdat deze timmerman is… van de week kwam hij even langs om de maten op te meten… het raam was niet meer te helpen, situatie even uitgelegd, want we knappen het alleen maar op omdat het niet zo kan blijven… er is achterstallig onderhoud aan het dakkapel, echter over een jaar of drie maximaal vier… dan willen we het vergroten en in kunststof door trekken, dan pas willen we dubbel glas…

Vanmiddag kwam die om het raam er in te zetten, een nieuwe… maar wel werden onze klinken en dingen omgezet… en er moesten daarnaast nog drie planken vervangen worden… want die wilden wij laten schilderen… maar juist die planken waren niet te schilderen… dus maar weer even een voor en een na foto, gelijk daarna de schilder even gebeld, die moest de juiste kleuren nog even weten… en die laat ons vanavond nog weten wanneer hij gaat schuren en schilderen… hopelijk redden we het nog net voor we op vakantie gaan…

© foto’s Aline

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.