«
»

Auto naar garage en APK

Geplaatst op woensdag 18 april 2012 | Geen reacties

Vanmorgen onze auto naar de garage gebracht… dezelfde als waar we onlangs een nieuwe band gekregen hebben, toen die van ons plat bleek te staan… in eerste instantie hadden we een afspraak gemaakt bij de garage van de dealer waar we de auto kochten… echter deze gaf aan grote beurt met APK zou 500 euro gaan kosten, en dat was dan zonder eventuele extra dingen… APK in februari? eh ik heb tot juni, dat vind ik een beetje te vroeg… kortom die afspraak hebben we maar geannuleerd, met name toen die in conclaaf ging over ruitenwisservloeistof, die vul ik zelf bij, dat hoeft een garage niet voor me te doen… maar goed voor 307 euro waren we nu klaar, tegen 17.00 uur de auto weer opgehaald en deze is voor een jaar goed gekeurd… en dat betekent dat wij voortaan in april te keuren gaan… en dat komt mooi uit want we gaan meestal in mei op vakantie…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.