«
»

3e fotografie cursus 007

Geplaatst op maandag 16 april 2012 | Geen reacties

Zondag 1 april zijn we met de groep op bezoek geweest in het plaatsje Kolhorn… ik ben naar een cursist toe gereden, waar ik al om 8.30 uur was, en vandaar zijn we naar een ander toe gereden… bij hem zijn we in de auto gestopt, en hij heeft uiteindelijk de vierde persoon opgehaald, en daarna waren we drie kwartier later in het plaatsje Kolhorn… waar we eigenlijk één van de eersten waren…

De opdracht was eigenlijk simpel, maak foto’s waardoor Kolhorn herkenbaar is voor iemand die het kent… begonnen met een leuk straatje, en een bord waarop Goudsmit staat, in het verleden is dit bord wel eens geschilderd door Dirk… dus erg leuk dat ik deze foto heb gemaakt, precies met dat bordje… de tweede foto maakte ik direct vanaf de parkeerplaats…

De derde foto vind ik een mooi beeld dat bij Kolhorn past… de vierde is gemaakt met mijn macro lens, we mochten namelijk van een meneer zijn tuin inlopen en daar fotograferen… op de tafel stonden violen en die leken mij zeer geschikt voor een mooie foto… bij het weggaan kregen we te horen dat we altijd welkom zijn, dus als er meer in de bloei staat mogen we terug komen…

Twee vrije foto’s, heb tevens mijn telelens er even opgehad, en daardoor kon ik deze tortelduifjes boven op een schoorsteen erop zetten… en met mijn macro schoot ik een foto van een deel van een boom… wat voor mij een leuke structuur had, zo met die krullen hout… na afloop zijn we met bijna allemaal (drie zijn helaas eerder vertrokken) nog even wat gaan drinken…

Reacties

Geef een reactie

Klik op Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepy