«
»

Zumba 001

Geplaatst op donderdag 29 maart 2012 | 2 Reacties

Voordeel van een all inclusief abonnement is dat er ook groepslessen gegeven worden, waar ik naar toe mag… en één daarvan is dus de Zumba die de komende drie maanden in ieder geval gegeven wordt op de donderdagavond om 19.30 uur… de eerste keer dus vanavond voor mij… nadat ik vorig jaar al eens een cursus Zumba samen met Ria gevolgd heb… wat ons achteraf nogal tegen is gevallen… kortom mijn tweede poging vanavond smaakt in ieder geval naar meer… de leraar, ja wel we krijgen les van een vrolijke jongeman, maakt dat iedereen het naar zijn zin heeft… en we hebben echt een vol uur staan dansen en bewegen…

Reacties

2 Reacties to “Zumba 001”

  1. Rianne
    maart 30th, 2012 @ 18:52

    Hebben ze op de sportschool waar je naartoe gaat ook X-co? Anders zou ik dat ook eens proberen. Ik ben er echt verslingerd aangeraakt =D

  2. Aline
    maart 31st, 2012 @ 23:24

    @Rianne ja dat hebben ze ook, en ja dat ga ik ook proberen… wil alles zeker een keer gedaan of meegekeken hebben… anders valt niet te beoordelen of het iets voor mij is… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.