«
»

WWJW 017

Geplaatst op woensdag 14 maart 2012 | 2 Reacties

De vraag van deze week “Waar wens je, je op te focussen?.. daar moest ik even over nadenken, er zijn vele dingen om me op te focussen, en sommige zijn al eens aan bod geweest bij de wwjw… maar waar ik me heel erg op wil storten is mijn fotografie… op dit moment volg ik een cursus… zo leer ik mijn camera nog iets beter kennen… en bij de fotoclub ben ik tevens aangesloten bij twee interesse doelgroepen… bij de modelgroep zijn we super druk bezig met het fotograferen… dus leer erg veel bij, en wens me er voorlopig nog iets meer in te verdiepen… wil ik beter gaan leren fotograferen is dat gewoon nodig…

© foto en werkstuk Aline

Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht

Reacties

2 Reacties to “WWJW 017”

  1. Kriebels & Krabbels
    maart 18th, 2012 @ 08:53

    Toch wel leuk: focussen in dubbele zin!

  2. Aline
    maart 18th, 2012 @ 16:05

    @Kriebels en Krabbels yep, die heb je goed gelezen… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.