«
»

WWJW 016

Geplaatst op woensdag 7 maart 2012 | Geen reacties

De vraag van deze week “Met wie zou je nog eens een kopje thee willen drinken?… in eerste instantie kwam mijn oma bij me op, maar zij is dus overleden… daarna een oude buurvrouw van mijn ouders, toen zij verhuisde naar een aanleuning woning… ging ik regelmatig langs, samen patience spelen met zijn twee, en daarbij theedrinken… zou nu niet gaan want dan zou ze veel te oud zijn… ze was toen ik daar kwam al behoorlijk op leeftijd… maar toen bedacht ik dat ik eigenlijk wel eens met Wendy van Dijk een kop thee zou willen drinken… gewoon omdat zij mij heel gewoon lijkt, maar zij lijkt echt alles te kunnen… vind haar een top vrouw, en wellicht is het net zo onmogelijk als met mijn overleden oma… maar leuk lijkt het me… Weet jij met wie je een kop thee zou willen drinken?.. 

© foto en werkstuk Aline

Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.