«
»

WOT 013: Opzet

Geplaatst op donderdag 29 maart 2012 | 8 Reacties

Het woord deze week is opzet, in de vorm voorbedacht wil ik daar wel enkele woorden aan wijden… zoals het de meeste al opgevallen is ben ik opeens erg vaak in de sportschool te vinden… dat is natuurlijk voorbedacht, expres of te wel met opzet… want er moet nog wat gewicht af… in 2010 al bewust 20 kilo afgevallen en dat is er nog immer af… en nu gaan we in eerste instantie voor 15 kilo… en daarna zal het om nog eens 10 kilo, en wellicht nog  eens 10 kilo gaan… want ik doe dat in kleine stappen, want ik wil heel graag dat het ook weg blijft als het eenmaal weg is…

Ik heb dan ook als opzet dat ik mijn eigen ga belonen als ik één van deze mijlpalen ga halen… als ik 98 kilo weeg (die 15 kilo eraf dus) dan ga ik bij de nagelstudio op bezoek en laat mij daar hele mooie nagels aanmeten… heb dat nog nimmer gedaan dus daar kijk ik erg naar uit… als ik de 88 kilo bereikt heb (dus nog eens 10 kilo eraf)… dan ga ik een paardrijles nemen, want dat wil ik al even… en als ik het voor elkaar ga krijgen om 78 kilo te gaan wegen (dus nog eens 1o kilo eraf)… dan ga ik echt flink shoppen, want dan heb ik dat wel verdient… dus mijn opzet is om deze drie mijlpalen te verwezenlijken…

© Aline

Geschreven voor WOT (write on thursday), ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

8 Reacties to “WOT 013: Opzet”

 1. Ruud
  maart 30th, 2012 @ 00:27

  Mooie opzet. En ik vind het niet beetje bij beetje, hoor. We hebben het over 35 kg in 3 stappen. Dat is een mooie uitdaging. En dat shoppen aan het eind: helemaal verdiend! ik denk dat je bij elke mijlpaal wel mag shoppen, elke keer een beetje meer. Want afvallen is op een gegeven moment ook nieuwe kleren nodig hebben. Ik gun je die zo vaak als je ze nodig hebt. Heel vaak, dus! Heel veel succes. Jij kandat!

 2. Aline
  maart 30th, 2012 @ 00:42

  @Ruud en er is al 20 kilo af, 22 zelfs al… en ben echt benieuwd wat er deze week af gaat zijn… daar ik sinds vorige week donderdag elke dag wel gesport heb… en ik zeg beetje bij beetje, omdat ik niet het streven heb om die 25 kg in één keer te doen…

 3. Deborah
  maart 30th, 2012 @ 11:27

  Wat knap dat je dat al voor elkaar hebt gekregen. En jezelf belonen is een goede motivatie dat heb je daarna zeker wel verdiend!!
  Suc6 met alles.

 4. Mirjam Kakelbont
  maart 30th, 2012 @ 21:52

  Bijzondere opzet. Ken je ook een dieet waar ik van aankom? Ik heb zoveel gesport dat ik niet zwaarder meer word. Klinkt misschien als een geschenk, maar dat valt vies tegen…
  Goede opzet van je, Aline!

 5. Margot
  maart 31st, 2012 @ 13:31

  Mooie positieve opzet! En wat slim om er mooie mijlpalen met beloningen in te zetten! Succes met het behalen van de opzet en geniet van het resultaat en de bonussen!

 6. Aline
  maart 31st, 2012 @ 23:26

  @Mirjam dat ken ik niet… en nee elke kant van de medaille heeft voor en nadelen… Wink

 7. Aline
  maart 31st, 2012 @ 23:28

  @Margot dank je wel, kan volgens mij alleen maar stimulerend werken als je jezelf beloond met dingen die je graag wilt…

 8. Aline
  april 2nd, 2012 @ 20:53

  @Deborah dank je wel, er is middels al iets meer af… dus de beloning komt vanzelf in beeld…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.