«
»

Sportschool 003

Geplaatst op maandag 26 maart 2012 | 6 Reacties

Afgelopen weekend de voorwaarden van de andere sportschool, waar ik van de week twee maal geweest ben… eens goed door gelezen, en daar staan wat onregelmatigheden in… daarnaast moet ik betalen als ik een maand niet zou komen sporten… dus besloot ik vanmiddag even langs de sportschool van mijn werkgever te gaan Nice Sports & Spa… helaas ben ik niet in loondienst, anders had ik daar met korting kunnen sporten… maar ik kreeg wel een veel beter gevoel… er is persoonlijke aandacht, er is begeleiding, er is een grote sauna, een aantal zonnebanken, en ze hebben ook groepslessen waaronder Zumba en Sh’bam… ik hoefde eigenlijk niet heel lang na te denken, ondanks dat deze sportschool drie keer zoveel kost per maand… en ik kreeg 50% korting op het inschrijfgeld en 3 weken gratis sporten, dus tot 15 april betaal ik niets… en nog één voordeel als ik een maand niet kan, kan ik het opschorten… dus niets betalen voor iets wat ik niet gebruik… de persoonlijke begeleiding bestaat uit 3 verschillende afspraken, de eerste heb ik komende donderdag… En daarna elke acht weken een update gesprek…

Dit maal wederom gekozen voor de cardio apparaten:
25 minuten fietsen (hometrainer) – 12,5 km – 203 kcal
15 minuten cross trainer – 1,6 km – 182 kcal
15 minuten roeien (aqua) – 2,5 km  – 130 kcal

Reacties

6 Reacties to “Sportschool 003”

 1. Di Mario
  maart 27th, 2012 @ 07:21

  Ik fiets elke dag naar mijn werk heen en weer… Verder heb ik een fysieke baan. Ik moet er niet aan denken om daarnaast ook nog te gaan sporten.

  Love As always
  Di Mario

 2. Erika
  maart 27th, 2012 @ 09:37

  Een goed gevoel is belangrijk
  waar je gevoel zich prettig bij voeld
  zorgt voor een extra stimulans
  Suc6 met sporten.

 3. Aline
  maart 27th, 2012 @ 21:52

  @Di Mario ik zal iets moeten doen, om wat van dat overtollige gewicht eraf te halen… en ik beweeg trouwens ook voor mijn werk, maar dat is niet genoeg…

 4. Aline
  maart 27th, 2012 @ 21:54

  @Erika inderdaad het voelt heerlijk… voel me er al helemaal thuis… en ik ben er pas tweemaal geweest… Wink

 5. Erika
  maart 28th, 2012 @ 17:55

  Klinkt goed, je prettig voelen is belangrijk en een goede stimulans om weer te gaan.
  Heb mijn rondje hardlopen er weer opzitten, het gaat steeds makkelijker maar warm was het wel vandaag.
  Nu nog dat punt ik ga me fit voelen, want die is er nog altijd niet.
  Hoop dat het me helpt met de schildklier om uit die dip te komen.
  Ik blijf het volgen je doet overigens best veel hoor als ik dat zo lees.

 6. Aline
  maart 30th, 2012 @ 00:22

  @Erika ik ben er in ieder geval flink mee bezig… en ik hoop dat jij dat punt snel weet te vinden… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.