«
»

Sportschool 001

Geplaatst op donderdag 22 maart 2012 | 2 Reacties

Vanavond eindelijk eens de drempel bij de sportschool overgestapt… wil er dit jaar weer een aantal kilo’s afkrijgen, dan heb ik echt beweging nodig op regelmatige basis… gekozen voor Basic-Fit, als je op hun site kijkt bij de aanbiedingen dan zie je dat je voor 1 april een keer gratis kan sporten daar… daar heb vanavond gebruik van gemaakt… en als je je voor 1 april inschrijft dan hoeft je geen inschrijfgeld te betalen… kortom de volgende keer maar even mijn inschrijving doen… vanwege de voetbal was het een vrij rustige avond, en kon ik gelijk aan de slag… uiteraard even met Pascal gebeld om hem te vertellen dat ik langer weg zou blijven… en ik ben mijn tas uit de auto gaan pakken, wat cardio gedaan, daarna wat been oefeningen op verschillende apparaten… na afloop nog even onder de douche gekropen… en zo reed ik om 22.30 uur tegen sluitingstijd naar huis… wil ik echt afvallen dan is drie maal per week de sportschool bezoeken wel gewenst…

Reacties

2 Reacties to “Sportschool 001”

 1. minoesjka
  maart 26th, 2012 @ 19:56

  Ik hoop dat je het leuk gaat vinden.
  Voor mij is dat niets, want ik vind de sportschool echt niet leuk!

 2. Aline
  maart 27th, 2012 @ 00:01

  @Minoesjka in Bovenkarspel was ik al regelmatig bij de sportschool te vinden… en een jaar of 6 geleden was ik ook al eens bij de sportschool, maar kon het toen niet goed combineren…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.