«
»

Salsa in Schoorl 004

Geplaatst op vrijdag 23 maart 2012 | Geen reacties

En opeens werd er een paar weken geleden aangekondigd, dat er al een keer gedanst kon worden in de Viersprong in Schoorl… en dat een week later dan gebruikelijk, namelijk op de vierde vrijdag van de maand… uiteraard dit goede nieuws doorgenomen met Ria, en deze data hebben we dan ook gelijk op de kalender gezet… er zou tevens een workshop gegeven worden om 21.30 uur, maar aangezien Ria wat hulp wilde met haar pc vertrokken we daar net iets te laat voor… aangekomen in Schoorl bleek het vrij druk, veel gedanst, veel bekenden gezien… en ik herkende iemand die ik zo ongeveer 24 jaar geleden een latin demonstratie heb zien geven bij de dansschool waar ik toen danste… niemand minder dan de moeder van Kim Lian van de Meij (alleen dat wist ik nog niet toen ik haar sprak)… want haar danspartner daar dans ik wel eens mee, en een ander waar ik nog wel eens mee op de vloer sta, die zat bij hun aan tafel… dus ben er even bij gaan zitten, en heb haar aangeven waar ik haar voor het eerst heb zien dansen, en ze was vrij verbaasd dat ik dat nog wist…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.