«
»

Fotoclub FWG Den Helder 79

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2012 | Geen reacties

Vanavond een gastspreker op de club, iets wat altijd erg leuk is, het werk van een ander bekijken… dit maal was het Sophie Terluin uit Schagen… wat zij doet met foto’s is echt heel gaaf… een groot deel van haar werk bestaat uit fotobewerken… en dan niet zomaar foto’s bewerken, nee zij haalt van alles uit verschillende foto’s en voegt het dan weer samen tot één geheel… zo heeft zij een prachtige foto van een boom op haar site staan, en die boom is gemaakt van 33 verschillende foto’s… kortom ze heeft voor de pauze wat van haar werk laten zien, en tevens laten zien hoe ze het maakt… en na de pauze heeft ze verteld over haar andere foto’s en projecten… kortom erg leuk om te zien… en ik raad iedereen aan om even op haar site te gaan kijken… echt heel bijzonder werk…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.