«
»

Fotoclub FWG Den Helder 78

Geplaatst op dinsdag 6 maart 2012 | 2 Reacties

De avond begonnen met de verkiezing van het digibeeld van de maand… en daar zaten een paar hele mooie foto’s bij, zelf ook weer eens wat ingeleverd, een foto van een waterval, maar het ging mij met name om een bevestiging dat ik met het bewerken in mijn nieuwe software op de juiste weg ben… en zoals ik het op mijn beeldscherm zag ik het ook op de beamer verschijnen… en dat voelt goed, want dan betekent het dat ik het onder de knie begin te krijgen… en dat ik de komende paar weken flink wat werk heb liggen… maar dat even terzijde, er waren dertien foto’s die meededen, de foto’s even kort besproken, en daarna kregen we de uitslag, gevolgd door een pauze…

Na de pauze gingen we verder met de estafette, dit jaar zagen we geen van allen de start foto, alles verliep via één van de bestuursleden, die allemaal een eigen team hadden, welke dit jaar niet bekend gemaakt was van te voren… dus de foto die je kreeg was echt de enige die je zag, en daar had je dan een week de tijd voor om met een andere foto op te antwoorden… ik kreeg twee weken geleden een foto te zien met de opdracht dat ik de laatste was in de groep… een opdracht waar ik even over nagedacht heb, en beantwoord heb met een foto  van een slapende kater… vanavond kwamen we er dus achter dat alle groepen gestart zijn met een foto van aardbeien… erg leuk om te zien hoe we van de ene foto naar de andere kwamen… en er is heel veel afgelachen, kan niet anders want er zaten soms hele rare wendingen in… na afloop nog flink wat staan praten, met name met de leden van de modelgroep, want de foto shoot van de vorige keer was gewoon zo leuk, dat we in dezelfde setting, op een ander locatie aan de slag gaan eind deze maand…


© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 78”

 1. Truus
  maart 7th, 2012 @ 19:32

  Mooi, die waterval. Je ziet ‘m echt stromen.
  Is dit Nikkie of Suffie?

 2. Aline
  maart 7th, 2012 @ 19:53

  @Truus dank je enne dit is onze kater, Suffie dus… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.