«
»

Foto Irissen 08

Geplaatst op zaterdag 31 maart 2012 | 2 Reacties

31 maart 2012 © foto Aline

Zoals ik al liet weten waren de bloemen van de één op de andere dag helemaal over… en ben ik vergeten een foto te maken van hoe paars het er een paar dagen geleden uitslag in, te druk met het maken van de macro’s… na ja komt vast nog wel een keer, in ieder geval heb ik vanaf nog zes foto’s van verschrompelde bloemen… maar die zie er even goed mooi uit…

Reacties

2 Reacties to “Foto Irissen 08”

 1. Truus
  april 8th, 2012 @ 17:00

  Zo, tot hier heb ik alles weer eens bekeken.
  Leuk, die iris-foto’s en je bent goed bezig op de sportschool. Het scheelt vast ook wel dat je de danslessen leuk vindt. Smile
  De WOW gaat me vast ook wel weer een keer lukken. Wink

 2. Aline
  april 8th, 2012 @ 17:04

  @Truus haha dank je wel, en ja de foto’s zijn leuk geworden, en ja dansen vind ik erg leuk dus de Sh’bam en Zumba zijn aan mij wel besteed…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.