«
»

De wandeling

Geplaatst op maandag 5 maart 2012 | 2 Reacties

Op een stralende morgen ergens in mei, tijdens hun vakantie besloten ze te gaan wandelen. Niet zomaar zo’n korte wandeling, nee ze hadden een hele route uitgestippeld. Eerst met de auto zo’n vijftig kilometer rijden, en dan zouden ze in een mooi bebost gebied zitten. Zo gezegd zogedaan, daar zaten ze vroeg na het ontbijt in de auto op weg naar de uitgekozen plaats. Welke ze zonder enige oponthoud snel wisten te vinden. En daar ze zo vroeg waren, was het niet moeilijk om een parkeerplaats te vinden. Gewapend met een rugzak, waarin hun proviand zat begonnen ze aan hun tocht. Na een paar uur wandelen hoorden ze op eens geluid, ze besloten op onderzoek uit te gaan, en al snel vonde ze oorzaak. Het was een mooie waterval, heerlijk zoals de natuur en het water samen kwamen. Uren konden ze er naar kijken, en natuurlijk fotograferen. Ze besloten hier van hun picknick te genieten, en om na het eten weer verder te trekken.

© Aline

Geschreven voor Photo Monday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

2 Reacties to “De wandeling”

 1. Di Mario
  maart 6th, 2012 @ 07:54

  Als ik maximaal bedoel, dan is minimaal de titel en daarna kan het verhaal al af zijn….

  Wink

  Love As always
  Di Mario

 2. Aline
  maart 6th, 2012 @ 16:39

  @Di Mario dat is niet hetzelfde als wat ik met minimaal bedoel… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.