«
»

De blind date VIII

Geplaatst op dinsdag 27 maart 2012 | 8 Reacties

De waarheid zal altijd uitkomen, liegen heeft geen zin”, bedacht Erik. “Dana ik moet je iets bekennen, kennelijk heb jij geen idee wie ik ben”. “Eigenlijk vond ik dat wel erg leuk, en dat maakte dat ik me zo op mijn gemak voel hier”. Dana zat hem met grote ogen aan te kijken, geen idee wat er nog meer ging komen. Hopelijk zou hij niet bekennen dat hij een misdadiger was. Ondertussen was Erik nog steeds aan het woord. “… wat dus betekent dat ik de troonopvolger ben”. Dana verstond slechts een gedeelte van de zin, troonopvolger, wat hij is een prins, en zij herkende hem niet. Het hoge woord was er uit, al had hij geen idee wat er nu in dat mooie hoofdje om ging.

(wordt vervolgd)

© Aline

Geschreven voor Dinszin, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

8 Reacties to “De blind date VIII”

 1. Di Mario
  maart 27th, 2012 @ 23:13

  Iedereen zoekt toch naar zijn eigen prins.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Aline
  maart 27th, 2012 @ 23:59

  @Di Mario, hoezo wat is er mis met een gewone man?.. Wink

 3. Marja
  maart 28th, 2012 @ 09:23

  Zo, het hoge woord is er eindelijk uit. Ik ben benieuwd naar haar reactie.

 4. Aline
  maart 28th, 2012 @ 11:12

  @Marja ik heb zelf nog geen idee… Wink

 5. Gabi
  maart 28th, 2012 @ 21:23

  Tja… hoe zou ik reageren…?
  Lastig; `t is me dan ook nog nooit overkomen zeg.
  Ben wederom benieuwd hoe het verder gaat.

 6. Aline
  maart 30th, 2012 @ 00:28

  @Gabi het is mij ook nog nooit overkomen, dus ik moet hier nog even over nadenken… Wink

 7. Ivanka
  april 1st, 2012 @ 13:04

  Ik ben erg benieuwd wat ze van dit nieuws vindt!

 8. Aline
  april 1st, 2012 @ 15:12

  @Ivanka het is geen gewone mededeling inderdaad…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.