«
»

De blind date VI

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2012 | 6 Reacties

“Het antwoord lag op het puntje van zijn tong.” En toch kwam er geen geluid uit zijn keel, de juiste woorden leek hij niet te kunnen vinden. Als hij niet snel antwoord zou geven zou het wel eens een vervelende avond kunnen gaan worden. Laat staan dat er nog een date zou volgen. Hij besloot toch maar een verklaring te geven. “Sorry Dana, maar dat is een lastige vraag voor mij”. “Ik ben namelijk nogal vemogend, en eigenlijk loop ik daar liever niet mee te koop”. “Sterker, had gehoopt het achterwege te laten, want ik ben gewoon nieuwsgierig naar jou.” “Naar wat jij zoal doet, en wat je bezig houd, wat je lievelings bloemen zijn?” Dana keek een beetje vreemd naar Erik op, opeens was daar een waterval van woorden. En dat terwijl ze dacht dat hij zo verlegen was, omdat hij niets zei.

(wordt vervolgd)

© Aline

Geschreven voor Dinszin, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

6 Reacties to “De blind date VI”

 1. Marja
  maart 13th, 2012 @ 12:18

  Nou, het gaat nog wel even duren, denk ik. ;o)

 2. Di Mario
  maart 13th, 2012 @ 13:38

  Tja… daar kan ze het even mee doen, hoe zal ze daar nou op reageren.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Lapin
  maart 13th, 2012 @ 23:15

  Spannend. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

 4. Aline
  maart 13th, 2012 @ 23:36

  @Marja ik heb geen haast, en zij ook niet volgens mij… Wink

 5. Aline
  maart 13th, 2012 @ 23:37

  @Di Mario, hij is in ieder geval eerlijk, al verteld hij niet alles…

 6. Aline
  maart 13th, 2012 @ 23:37

  @Lapin, ik zelf ook, het is nog niet geschreven, dus kan nog wat kanten op… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.