«
»

3e fotografie cursus 003

Geplaatst op maandag 5 maart 2012 | Geen reacties

Vanavond was het alweer de derde les… een theorie les, en deze was vrij technisch, heb nog niet alles helemaal door… al hadden we vanavond een paar maal een onderwerp dat ik helemaal te gek vind, en waar ik wel iets van af weet… met name het onderwerp over flitsen vond ik heel interessant… en als iets je aanspreekt dan neem je het volgens mij veel sneller op… na de pauze zijn we foto’s gaan bespreken en bekijken die we tijdens de eerste praktijk les gemaakt hadden… erg leuk om te zien hoe iedereen met de opdrachten omgaat, of juist totaal niet… heb al zin in komend weekend, want dan gaan we er weer op uit…

~ Zondag 11 maart 2012, 9.30-12.00 uur,
praktijk op het terrein van het Marine museum

Net als de vorige keer wil ik dus aan de slag gaan met wat foto’s maken (met andere woorden ga me zelf huiswerk geven)… naar aanleiding  verschillende dingen uitgelegd werden… en dat terwijl ik nog niet klaar ben met alle andere opdrachten die ik mezelf opgegeven heb, dus jullie houden nog wat van me te goed, en ik moet even wat tijd zoeken om het uit te werken… test 9: flitsen op het tweede gordijn, en dat wordt flink uitzoeken want dat heb ik nog nimmer gedaan… dus een leuke uitdaging, die ik eigenlijk vrij moeilijk vind, maar gaat goed komen… test 10: twee foto’s maken, eentje waarbij het onderwerp los komt van de achtergrond, en eentje waarbij het onderwerp vast zit in de achtergrond…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.