«
»

3e fotografie cursus 002

Geplaatst op maandag 5 maart 2012 | 4 Reacties

Zondag 26 februari zijn we met de groep op bezoek geweest in de Oranjerie in Den Helder, ofte wel de Japanse Tuin… deze is normaal niet open in het weekend, dus waren we er alleen met onze groep… we kregen aan het begin kort even wat uitleg en wat opdrachten mee… zo was het de bedoeling om te zorgen dat we vijf verschillende foto’s zouden maken…

We dienden twee foto’s te maken van de waterval, en deze dienden we dan op twee verschillende manieren in beeld te brengen, en ik kan je zeggen dat ik dat ik hier behoorlijk mee heb staan klooien, ik wilde perse fotograferen op de M stand, want dan heb ik het zelf helemaal in de hand… en heb dus steeds lopen schuiven, net zolang tot ik had wat ik wilde… maar heb ook lopen spelen met de waterval zelf, door flink in te zoomen op een gedeelte van de waterval…

Daarnaast dienden we een stekelige foto te maken, dit kan heel goed in de Japanse siertuin, daar ze over een kas met cactussen beschikken, dus ben daar even ingedoken, het is namelijk niet mijn favoriete kas… weet eigenlijk nooit hoe ik ze er leuk op kan krijgen… maar zo geconcentreerd bezig zijn met de stekels leverde een leuk foto op… de vierde opdracht was een foto met een onscherpe achtergrond… daar voldoen eigenlijk vier van mijn foto’s aan… maar ik vond deze van de mini orange wel heel erg leuk…

De laatste opdracht was een vrije foto, eentje die zelf mooi vond, helaas kon ik niet kiezen, dus heb ik voor beide foto’s gekozen… en kennelijk kon mijn leraar het ook niet, want hij liet ze allebei zien… ik weet dat de achtergrond iets te veel ruis heeft , maar ja belangrijkste is de vogels zelf… en die heb ik aardig in beeld weten te brengen, al zeg ik het zelf…

Reacties

4 Reacties to “3e fotografie cursus 002”

 1. Marja
  maart 6th, 2012 @ 08:49

  Mooie plaatjes.

 2. Truus
  maart 6th, 2012 @ 12:14

  Dus hier zit je tegenwoordig. Wink
  Leuk dat je weer een fotocursus doet Aline. Vooral de uitstapjes lijken me heel leuk.
  Je hebt de zebravinkjes er erg mooi opstaan vind ik. Smile

 3. Aline
  maart 6th, 2012 @ 16:39

  @Marja dank je, ben zelf ook wel tevreden…

 4. Aline
  maart 6th, 2012 @ 16:43

  @Truus ja ik zit hier tegenwoordig, hen een eigen domein gekocht, enne het is super leuk de fotocursus… maanden naar uitgekeken, en nu zit ik al bijna weer op de helft…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.