«
»

WWJW 011

Geplaatst op woensdag 1 februari 2012 | 4 Reacties

De vraag van deze week “Wat wens je te volgen?”… eigenlijk is dat vrij makkelijk, ik wil me gewoon laten leiden door het leven, het pad van de toekomst volgen… door keuzes, door beslissingen en de kansen die ik krijg… ditmaal besloten te beschrijven hoe de pagina’s tot stand zijn gekomen… en daarna de vraag pas te beantwoorden, maar het is me gelukt, en het is een wens die immer uit gaat komen, want me laten leiden door het leven is natuurlijk erg makkelijk… en iets waar we al mee bezig zijn…  Wat wens jij te volgen?.. 

© foto en werkstuk Aline

Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht

Reacties

4 Reacties to “WWJW 011”

 1. Di Mario
  februari 2nd, 2012 @ 14:42

  Ik volg wel de weg die gaat naar morgen.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Aline
  februari 2nd, 2012 @ 19:19

  @Di Mario wel zo makkelijk inderdaad… ik volg die met je mee… Wink

 3. Kriebels & Krabbels
  februari 6th, 2012 @ 09:08

  Mooi!

 4. Aline
  februari 6th, 2012 @ 20:23

  @Kriebels & Krabbels we volgen de weg die we opgaan toch… Wink Al dienen we hier en daar wel op te letten welke kant we daarbij op gaan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.