«
»

Salsa in Victorie 007

Geplaatst op woensdag 15 februari 2012 | 2 Reacties

De eerste keer dit jaar dat Ria en ik samen naar Alkmaar zijn gegaan om te gaan dansen… en wat heet, we waren amper binnen of ik stond al op de dansvloer… en ik had gehoopt dat dat een goed voorteken zou zijn… maar helaas ik denk dat ik daarna nog iets van negen keer op de dansvloer heb gestaan, en dat het bij die tien dansen gebleven is… wel was  het super druk, heel gezellig, maar ik miste de heren waar ik normaal mee dans… maar goed we waren er even uit, hebben weer even genoten en dat is ook belangrijk…

Reacties

2 Reacties to “Salsa in Victorie 007”

  1. minoesjka
    februari 17th, 2012 @ 12:02

    Lekker hoor dat je toch nog even hebt kunnen dansen.

  2. Aline
    februari 19th, 2012 @ 22:13

    @Minoesjka is soms wel even lekker ja… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.