«
»

Ochtendgloren

Geplaatst op maandag 6 februari 2012 | 2 Reacties

Voor het aanbreken van de dag stond ze op. Ze kleedde zich aan, pakte wat te eten en te drinken mee. Als laatste pakte ze haar camera tas op, deze had ze de avond daarvoor al klaar gezet. Vandaag zou ze heerlijk aan de slag gaan met haar hobby, ze had gemikt op een mooie zonsopgang, maar in plaats daarvan kreeg ze een mistige morgen. Niet dat het haar iets deerde, mist was namelijk één van de mooiste schoonheden van de natuur. Het bracht  sfeer in foto’s en ach ze stond wel vaker zo vroeg op, dus een zonsopgang zou ze volgende keer wel vastleggen. Ze besloot haar auto bij een nabij gelegen dorp te parkeren, lopend was het immers makkelijker om mooie foto locaties te spotten. Nadat de mist opgetrokken was, werd het als nog een mooie zonnige dag, eentje waarop ze genoot van alle pracht en praal van het boerenleven. De mooiste boerderijen kwam ze tegen, en deze deden haar denken aan haar jeugd, als ze bij opa en oma op bezoek ging. Zij hadden een heuse boerderij met koeien, schapen en kippen. Geweldig had ze het gevonden wanneer ze mee mocht met opa naar het land, wanneer hij de koeien ging melken. Moe en voldaan, met een camera vol foto’s kwam ze die avond thuis, haar missie was geslaagd. Ze had prachtige foto’s weten te maken, en ze had zich kostelijk vermaakt, straks na het eten kon ze nog even nagenieten, en wat foto’s bewerken en op haar blog plaatsen.

© Aline

Geschreven voor Photo Monday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

2 Reacties to “Ochtendgloren”

  1. Marja
    februari 6th, 2012 @ 22:49

    Leuk. Jij in het heden, ik in de jaren 60.

  2. Aline
    februari 6th, 2012 @ 22:55

    @Marja inderdaad, met een kleine dwaling naar haar jeugd…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.