«
»

Interview in de Power Unlimited

Geplaatst op zondag 19 februari 2012 | 4 Reacties

Op 18 januari had ik al verteld dat we geinterviewd zijn door Jurjen, één van de freelancers die bij Power Unlimited werkt… vrijdag was het dan zover PU nummer 219 is uitgekomen, toevallig zag ik donderdag al een voorproefje van het blad… in het filmpje kon ik ons interview al zien staan, dus we wisten het heel zeker… vrijdag dus gelijk maar even een winkel binnen gelopen om het blad te kopen… en dat is gewoon heel erg gaaf… Jurjen heeft zijn best gedaan en er een super leuk stuk van gemaakt… en tja zoals beloofd hierboven dus even een foto van de twee bladzijdes…

Reacties

4 Reacties to “Interview in de Power Unlimited”

 1. TimmerArk
  februari 20th, 2012 @ 01:24

  Nou, we hebben misschien wat aanvaringkjes gehad eerder, omdat ik het roer toen niet zo stevig vast had, maar jullie timmeren wel lekker aan de weg!

  Succes.
  TimmerArk

 2. Aline
  februari 20th, 2012 @ 11:16

  @Timnmerark welke aanvaringkjes… Wink En ja het gaat inderdaad lekker… voelt goed dat er na 6 jaar hard werken ook eens aandacht door een Nederlands gameblad aangegeven wordt… en dat zij ons uit hun zelf wisten te vinden…

 3. Patricia
  februari 20th, 2012 @ 21:21

  wat leuk

 4. Aline
  februari 20th, 2012 @ 22:22

  @Patricia het is zeker leuk, we vonden het al te gek dat er contact gezocht werd… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.