«
»

Dagpost terug

Geplaatst op maandag 13 februari 2012 | 8 Reacties

Yeah, goed nieuws, vandaag kreeg ik bericht, dat ik mijn wijk van de dagpost weer terug kan krijgen… een jaar geleden was ik er mee gestopt, omdat het me toen te veel werd… in combinatie met Selectmail, Sanddpost en VSP… maar in een jaar tijd kan er flink wat veranderen… zo heeft Sanddpost inmiddels Selectmail overgenomen… en is VSP als label door Postnl ingetrokken... dus was ik in november even langs geweest op kantoor… om aan te geven dat ik naast de Sanddpost tevens weer beschikbaar ben voor de dagpost… en kennelijk heb ik dat op het goede moment gedaan… want per 28 februari 2012, ga ik in de oneven weken, van dinsdag t/m zaterdag de stadspost weer bezorgen…

Was ik vorig jaar nog zo teleurgesteld omdat het opzeggen van mij, en het ontslag krijgen bij Selectmail elkaar gekruisd hadden… had in februari ontslag genomen, en eind maart werd iedereen landelijk ontslagen, vanwege de overname… laatst nog geprobeerd er een postwijk bij Sandd bij te krijgen, echter volgens nieuwe regels bij Intrapost mag je maar maximaal twee wijken hebben… helaas hebben de meeste om me heen dus wel meerdere wijken… en het is dat ik eind 2010 al een wijk omwisselde, achteraf had ik die wijk dus vast moeten houden, dan had ik nu drie aan een gesloten wijken kunnen hebben… maar goed, ben op dit moment erg blij dat ik deze 48 straten weer terug heb… uiteraard zijn de 15 straten die ik bij Sanddpost heb onderdeel van die 48 straten… kortom hier zit een hele blije postbode op de bank… 

Reacties

8 Reacties to “Dagpost terug”

 1. jannie
  februari 13th, 2012 @ 19:58

  Gefeliciteerd meid

 2. Aline
  februari 13th, 2012 @ 20:05

  @Jannie dank u wel… Grin

 3. minoesjka
  februari 13th, 2012 @ 20:06

  He, wat lekker zeg!! Weer wat meer werk erbij, beweging erbij en inkomen erbij!! 3 Vliegen in een klap!!
  Mooi toch!

 4. Aline
  februari 13th, 2012 @ 20:11

  @Minoesjka inderdaad 3 vliegen in 1… heb er zin in… ook al is het wel een erg drukke week om te starten, want neem in die week toevallig ook nog 3 andere wijken over van Sanddpost, ivm met een vakantie…

 5. Marja
  februari 13th, 2012 @ 21:09

  Proficiat, meid. Hou je nog wel tijd over om te bloggen?

 6. Aline
  februari 13th, 2012 @ 21:13

  @Marja vast wel, maar een beetje meer centjes maakt me een stuk blijer…

 7. Bart
  februari 13th, 2012 @ 21:52

  Gefeliciteerd, mooi! Smile

 8. Aline
  februari 13th, 2012 @ 21:56

  @Bart dank je, voelt goed net dat kleine beetje meer…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.