«
»

Blogpraat

Geplaatst op maandag 13 februari 2012 | 2 Reacties

Vandaag voor de eerste keer meegedaan op twitter aan de blogpraat… zie het de laatste tijd regelmatig voorbij komen… en het blijkt dus elke maandagavond te zijn… in een uur tijd werden een aantal vragen gesteld… en het onderwerp was ditmaal het hebben van meerdere blogs… hoe ga je daarmee om… of is het niet beter één blog te hebben… daarnaast was er nog een vraag over bloggen in een andere taal… kortom onderwerpen waar ik over mee kan praten… nou ja typen dan, en snel dat het ging… en veel tweets dat ik voorbij zag komen… en zo werd #blogpraat zelfs trending topic… erg leuk om te zien dat je met een kleine groep van iets van 70 mensen op eens trendingtopic nr 1 kan worden… maar moet zeggen het ging zo snel dat er een hoop langs me heen gingen… en erge is dat er tweets bij de zoekopdracht bleven staan van een vorige blogpraat… dus moest ook nog data in de gaten houden van de tweets, om het bij het onderwerp van vandaag te houden… kortom mijn eerste kennismaking met blogpraat was een leuke al zeg ik het zelf… al moet ik wel wat beter opletten, want het was echt super druk…

Reacties

2 Reacties to “Blogpraat”

  1. Rianne
    februari 14th, 2012 @ 12:34

    Aan die drukte ga je wennen hoor Smile Afgelopen maandag was ook pas mijn tweede die ik actief meekeek/las/deed en het ging al een stuk beter dan de eerste keer =D

  2. Aline
    februari 14th, 2012 @ 14:45

    @Rianne, het leek op een grote chatroom, door elkaar heen… maar daar kan je op één scherm alles volgen… hier ging het echt dwars door elkaar…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.