«
»

Blaasontsteking

Geplaatst op woensdag 22 februari 2012 | 4 Reacties

Gisteravond iets eerder naar huis gekomen, niet blijven nazitten of nog even praten met anderen… want ik voelde een migraine opkomen… en dat bleek, thuis nog even op de bank gehangen… en veel meer kon ik niet, want bij een migraine aanval raak ik het zicht in mijn ogen kwijt, en blijft er vaak hoofdpijn hangen… kortom om 23.30 uur richting mijn bed gegaan, en dus de pc niet meer aangehad en daardoor een paar blogjes niet gemaakt… na een dikke half uur eindelijk in slaap gevallen… en ik weet half dat ik vanmorgen vroeg een hoestbui heb gehad, maar ben daarna gelukkig wel weer in slaap gevallen… migraine is bij mij meestal het teken dat ik een blaasontsteking heb, dus vanmorgen mijn eerste urine maar even opgevangen… en die vanmorgen bij de huisarts gebracht… om tegen 12.00 uur terug bellen, en dat heb ik dan ook gedaan… en wat denk je, inderdaad ik mag weer een week gaan kuren… dus mag tegen 15.00 uur naar de apotheek rijden om even antibiotica gaan op te halen… terwijl alle andere symptomen langzaam aan verdwijnen, zal mijn hoofdpijn er toch iets langer over doen… en nu maar hopen dat het met een week kuren gaat lukken… gezien de hoeveelheid hoofdpijn die ik de afgelopen paar dagen gehad heb, moet het vrij hardnekkig zijn…

Reacties

4 Reacties to “Blaasontsteking”

 1. Marja
  februari 22nd, 2012 @ 14:46

  Sterkte, Aline. Ik hoop dat je snel opknapt.

 2. Aline
  februari 22nd, 2012 @ 14:58

  @Marja ik hoop dat het een week duurt, weet nu waar die hoofdpijn van is, en meestal zakt die op de eerste paar dagen al in, van een antibiotica kuur… en lukt het niet, dan wordt het nog een week kuren…

 3. An*
  februari 22nd, 2012 @ 20:29

  Ai, blaasontsteking is pijnlijk, beterschap!

 4. Aline
  februari 23rd, 2012 @ 00:26

  @An* ja de hoofdpijn is inderdaad pijnlijk, verder merk ik niets van mijn blaasontsteking… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.