«
»

ACD See Pro 5

Geplaatst op woensdag 15 februari 2012 | 2 Reacties

Om mijn foto’s te bewerken gebruik ik al jaren Acd See… ik was ergens bij 2,5 gebleven, maar aangezien ik van de week van laptop geswitched ben, want mijn beeldscherm had nogal wat kuren… had ik een probleem, daar moest een nieuwe installatie aan te pas komen, en de mijne die ik gebruikte kon ik niet meer terug vinden… wat we wel konden vinden op het internet was versie pro 5… echter dit was een illegale trial versie, dus zijn we gaan kijken wat een versie normaal kost… en dat kost normaal US $239.99 echter vanwege Valentijnsdag ging er 80% af en is het nu US $79.99 kortom inclusief btw was ik nu dus maar €70.00 kwijt…

Leuke van de trial versie was dat ik kon checken wat er allemaal veranderd en verbeterd is, en het RAW gedeelte is behoorlijk verbeterd, en sterker ik kan er mee overweg… ben al maanden bezig met andere programma’s waaronder Lightroom, maar krijg het niet echt onder de knie, sta niet achter de foto’s… en daardoor zitten heel wat modellen nog immer op hun foto’s te wachten… maar met wat ik gisteren in 10 minuten voor elkaar kreeg was ik erg onder de indruk… dat betekent dat ik het nog even druk ga krijgen… en dat ik daarmee heel wat mensen blij ga maken… waaronder mijzelf, want ik voel me knap lullig dat ik het niet onder de knie krijg en sommige nu al 5 maanden wachten op hun foto’s…

Reacties

2 Reacties to “ACD See Pro 5”

  1. minoesjka
    februari 17th, 2012 @ 11:58

    Nou, dat is financieel gezien een leuk voordeeltje zeg!! En fijn dat je er ook zo goed mee overweg kan.

  2. Aline
    februari 19th, 2012 @ 21:34

    @Minoesjka, helaas hebben ze wel een klein dingetje veranderd, en dat is zo gewoonte geworden dat ik daar nog even aan zou moeten wennen… maar inderdaad voor deze prijs is het geen geld…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.