«
»

WWJW 010

Geplaatst op woensdag 25 januari 2012 | 2 Reacties

De vraag van deze week “Welke kleur wens je te zijn?”… dat is voor mij een hele makkelijke vraag, en zo als je ziet heb ik hem dan ook vrij simpel en snel kunnen beantwoorden, heb nog wel even nagedacht hoe ga ik dit doen… en toen bedacht ik me dat ik nog grote stickers had, dus de rechterpagina was heel snel gedaan… wilde eigenlijk alleen met zwart op wit schrijven… maar op de linkerpagina was duidelijk te zien dat de andere kant gelijmd was, dus heb daar een zwart vel opgeplakt, en ben met wit gaan schrijven, helaas was dit niet zichtbaar, dus ben ik alles nog een keer gaan overschrijven… Welke kleur wens jij eigenlijk te zijn?.. 

© foto’s en werkstuk Aline

Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht

Reacties

2 Reacties to “WWJW 010”

  1. Kriebels & Krabbels
    januari 26th, 2012 @ 10:28

    Dank voor je bijdrage!

  2. Aline
    januari 26th, 2012 @ 13:13

    @Kriebels & Krabbels, dank je wel, enne graag gedaan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.