«
»

WWJW 009

Geplaatst op woensdag 18 januari 2012 | 4 Reacties

De vraag van deze week “Waar wens je heen te reizen in 2012?”… deze vraag heeft geen betrekking op een vakantie, maar is een spirituele vraag, en gaat meer over waar jezelf wilt heen gaan… wat wens je te bereiken… even na moeten denken, en een paar tijdschriften gepakt… en de twee platen geven duidelijk iets weer, de linker het sombere afvragen nog niet weten hoe of wat… de rechter laat wat meer licht door de bomen schijnen… en de rechter heb ik overgeschreven, want die had ik eerst in het blauw geschreven maar dat was bijna onleesbaar… al was dat wel veilig natuurlijk, maar ik wil dus verder denken over zaken waar ik normaal niet aan zou denken, want zo kan je groeien… en dat doe ik dus met de WWJW, elke week de vraag beantwoorden helpt me daarbij…

© foto’s en werkstuk Aline

Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht 

Reacties

4 Reacties to “WWJW 009”

 1. Kriebels & Krabbels
  januari 21st, 2012 @ 10:17

  Iedereen maakt meestal goede voornemens voor januari, maar ik vind het vaak fijner om juist dan nog als het ware in het “donker” te zitten. Dan komt het licht op wat ik wil vanzelf.

  Mooie bijdrage weer!

 2. Annemieke
  januari 21st, 2012 @ 20:40

  Mooi Aline! Mooi uitgebeeld, prachtige platen en inderdaad, waar zal jouw reis heengaan?

 3. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 16:41

  @Kriebels en Krabbels heb de afgelopen paar dagen niets anders gedaan dan nadenken… en ik ga inderdaad een paar dingen veranderen…

 4. Aline
  januari 23rd, 2012 @ 16:42

  @Annemieke ik heb geen enkel idee waar de reis heen gaat… en ja die platen vind ik zelf ook erg mooi… en kwamen goed van pas…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.