«
»

WWJW 008

Geplaatst op woensdag 11 januari 2012 | 6 Reacties

De vraag van deze week “Wat wens je voor januari?”… na wat denken wist ik het opeens, en het kwam in tweevoud… ik wil werken aan mijzelf, zowel aan mijn binnenkant, in de vorm van hoofdstukken afsluiten en gedachtes ordenen, en de andere is mijn figuur… er is natuurlijk al een mooi aantal kilo’s af… maar eigenlijk moet er ook nog iets van 30 kilo af, om een gewicht te krijgen wat bij mijn lengte hoort (volgens de bmi vergelijking moet er dan nog veel meer af, maar daar begin ik niet aan)… tussen de 80 en de 85 kilo zou ik mooi vinden… kortom blijft het bij wensen of ga ik echt werken aan mijzelf…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht 

Reacties

6 Reacties to “WWJW 008”

 1. Kriebels & Krabbels
  januari 12th, 2012 @ 11:29

  Wat is het toch heerlijk om weer wensen te lezen (en pagina’s te maken Wink).

 2. Aline
  januari 12th, 2012 @ 11:30

  @Kriebels & Krabbels ik heb je echt gemist de afgelopen weken… was gisterochtend dan ook erg blij dat het de elfde was… en ik weer bij je mocht kijken…

 3. Kriebels & Krabbels
  januari 13th, 2012 @ 09:16

  Smile

 4. Aline
  januari 13th, 2012 @ 17:24

  @Kriebels & Krabbels wensen onder ogen zien, is gewoon leuk…

 5. minoesjka
  januari 19th, 2012 @ 19:56

  Phoe ………… dat gewicht he ……. ik denk dat veel mensen zich zelf jou vraag stellen!
  Ik ook!

 6. Aline
  januari 19th, 2012 @ 22:22

  @Minoesjka als ik iets ga doen, dan is het na de wintermaanden, al hoewel ik werk deze week alweer dubbel, terwijl het morgen huis aan huis bezorgen is… dus dat wordt dan vanzelf heel veel lopen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.