«
»

W.o.W. en VvV nieuws

Geplaatst op dinsdag 24 januari 2012 | 6 Reacties

UPDATE: nieuwe opdrachten

Vanaf februari gaat er wat veranderen, de W.o.W. (Write on Wednesday) en de VvV (Vijf van Vrijdag) zullen dan elke week een nieuwe opdracht krijgen… in plaats van eens per 14 dagen, dat betekent meer schrijf en lees plezier… het is namelijk veel leuker om elke woensdag en vrijdag met woorden aan de slag te kunnen gaan… dit ondervind ik namelijk zelf bij een paar andere uitdagingen… dus vandaar mijn besluit om dit vanaf volgende week aan te passen…

Maar er is meer nieuws, er komen nog twee schrijf uitdagingen bij… elke maandag en elke dinsdag, de voorbereidingen voor beide uitdagingen zijn aan de gang, en ik zal komende week op maandag en op dinsdag bekend maken wat en hoe we dat gaan doen… de maandagse opdracht vraagt veel van mijn tijd, qua voorbereiding… en het logo en de naam zijn al bedacht…

De uitdaging voor de dinsdag heeft nog een logo en een naam nodig, maar beiden ideeën spoken al tijden door mijn hoofd… en nu we bij de WoT (Write on Thursday) net het woord Uitdaging gehad hebben… werd mij duidelijk dat ik de laatste tijd niet meer echt verhalen aan het schrijven ben… en na een weekend goed nadenken, geef ik mijzelf dus een flinke opdracht, vanaf februari vind u hier voortaan vier verschillende schrijfopdrachten (en de foto challenge op de zaterdag zal daarnaast blijven bestaan)… 

Reacties

6 Reacties to “W.o.W. en VvV nieuws”

 1. Dieneke
  januari 24th, 2012 @ 19:14

  Tjonge wat een hoop initiatief,ben wat afgedwaald kwa verhalen schrijven. Beetje te veel sores aan m’n hoofd en weinig tijd om te lezen bij anderen.Want dat vind ik wel als je meedoet moet je wel de moeite nemen bij anderen te lezen en te reageren.

  Succes en misschien ga ik wel weer eens meedoen.

 2. Rianne
  januari 24th, 2012 @ 20:30

  Zo.. dat zijn wel veel schrijfuitdagingen in een week haha ik ben benieuwd wat je verzonnen hebt!

 3. Marloetje
  januari 24th, 2012 @ 21:41

  Schrijven vreet tijd, dat is waar. Van de andere kant geeft het ook wel veel voldoening, ik ga het zeker allemaal lezen want je hebt een prettige schrijfstijl. Easy going.

 4. Aline
  januari 24th, 2012 @ 22:28

  @Dieneke ik ga je gewoon weer uitdagen… je hebt een fijne schrijfstijl, dus kom op zou ik zo zeggen… Wink

 5. Aline
  januari 24th, 2012 @ 22:29

  @Rianne maandag en dinsdag weet je het, en dan kan je nog een week nadenken of je mee wilt doen… Wink

 6. Aline
  januari 24th, 2012 @ 22:30

  @Marloetje, kijk eens aan heb nu al een fan die mee gaat lezen, altijd goed…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.